Tuusulan bussipysäkit saivat uuden ulkoasun

Tuusulanväylän huonokuntoiset bussipysäkit haluttiin uudistaa kevyesti, mutta ajatuksella. Valitut historiakuvat ovat informatiivisia. Samalla niistä saatiin näyttäviä ja käyttäjille mielenkiintoisia. Mikä parasta, Tuusulanväylällä olevat pysäkit näkyvät hyvin myös ohiajaville.

Brändi on toiminnan sydän

Bussipysäkeissä haluttiin näkyvän selkeästi, että ne ovat Tuusulan kunnan. Siksi valitut brändivärit ja graafiset elementit ovat näyttäviä ja selkeitä. Kuvissa on ihmisiä sekä tunnelmia juuri kyseiseltä alueelta. Näin seudun omaleimainen historia nousee tulee esille.

Ei vain kosmeettinen korjaus

Vaikka bussipysäkkien uudistus oli kosmeettinen korjaus, uudistustyössä otettiin huomioon myös yhteisöllinen näkökulma. Tuusulaan on muuttanut paljon uusia asukkaita, ja bussipysäkit ovat heille mainio tapa esittää Tuusulan historiaa ja kyseisen paikan tunnelmaa kuten “ennen vanhaan”.