Monelta eri alalta monipuolisesti

Olemme onnekkaita. Olemme saaneet auttaa asiakkaita, jotka edustavat lukuisia eri toimialoja. Olemme saaneet kokemusta niin julkiselta puolelta kuin eri alan yrityksistäkin. Erilaiset toimintatavat rikastuttavat aina myös meidän omaa toimintaamme.

Asiakas ei ole vain asiakas vaan yhteistyökumppani

Asiakkaitamme ovat muun muassa Ael, Ajannäkö, Blues-Jazz diggarit ry, Bodyshop , Digita, Finpro, Foral Design Oy, Grano Oy, Huolto Hämäläinen, Invest In Finland, Järvenpään kaupunki, Järvenpään Lomakepaino Oy, Järvenpään seurakunta, Karisma konseptit Oy, Kelan toimihenkilöt, Kerava kaupunki, Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskus, Keski-Uudenmaan ympäristökeskus, KuntoKeskus Salus, Lady Kiinteistöt Oy, Liikunta Into Uusikaupunki, Liikuntakeskus Feeniks, Point Production Oy, Remola, Savion Kirjapaino Oy, Sick Oy, Sigma trukit Oy, Suomen Pakuhyllyt Oy, Suomen rengastukku Oy, Suomen tietokirjailijat ry, Syke, Tuusulan kunta, Vaisala Oyj, Viestintä Oy Tulevaisuus, Wiener Paakari, YTHS jne.

Perusmainontaa, taittoa ja digitaalista viestintää

Parasta monipuolisissa toimeksiannoissa on jatkuva oppiminen. Se ei lopu niin kauan, kun saamme tehdä töitä asiakkaidemme kanssa.