Koti on monelle elämän tärkein ostos

Järvenpää on muuttovoittokaupunki. Kotimaan LKV tarjoaa asiakkailleen luotettavasti ja monipuolisesti erilaisia palveluja Järvenpäähän muuttaville asukkaille. Järvenpääläisyys ja asiantuntijuus tuodaan yrityksen viestinnässä ja markkinoinnissa hyvin esille. Ammattilaisille oikeat työkalut ovat tärkeitä vaikuttamisen keinoja, ja niiden pitää olla kunnossa. Erityisesti, kun koti on monelle elämän tärkein ostos.

Järvenpää on muuttovoittokaupunki

Kotimaan LKV tarjoaa asiakkailleen luotettavasti ja monipuolisesti erilaisia palveluja Järvenpäähän muuttaville asukkaille. Järvenpääläisyys ja asiantuntijuus tuodaan yrityksen viestinnässä ja markkinoinnissa hyvin esille. Ammattilaisille oikeat työkalut ovat tärkeitä vaikuttamisen keinoja, ja niiden pitää olla kunnossa. Erityisesti, kun koti on monelle elämän tärkein ostos.

Yrityksen henkilöt esiin oikein

Kotimaan LKV tuo välittäjät esille. Näin he saavat kuhunkin kohteeseen oikean välittäjän. Kotimaan LKV:llä on kohteina niin uudiskohteita, toimitiloja, vuokrausta kuin asunnon välitystäkin.

Markkinointiviestit palvelevat eri tavoin eri kanavissa

Markkinointiviestit toimivat eri palveluissa eri tavoin. Valittua brändiviestintää on helppo jakaa eri viestinnän alustoilla. Selkeä, arvokas ja silti omalaatuinen imago toimii. Perusväriltään musta, eri harmaat ja valkoisuus tuovat kuvat esille.